Vår platschef – Henrik Skalare

Vi är glada att välkomna Henrik Skalare till tjänsten som platschef på Bäckman Blästermaskiner. Henrik kommer närmast från en tjänst som Teknikchef på Ovako Sweden AB i Hällefors.

Henrik Skalare 1000Pxl

Som platschef på Bäckman Blästermaskiner kommer Henrik ha fullt ansvar för produktionen samt frågor som rör den daglig driften av verksamheten. Detta tillsammans med att fortsätta utveckla flexibiliteten, samarbetet och kulturen på Bäckman Blästermaskiner. Henrik kommer även att ha en stor roll i våra kommande digitaliseringsprojekt. 

Men det är inte första gången Henrik arbetar hos oss. Redan år 2010 var han tillfälligt inhyrd under en period. En av företagets ägare ställde försynt och kanske hoppfullt frågan: "Du kommer kanske tillbaka?" och det gjorde Henrik, 13 år senare!  

Henriks största intresse eller snarare passion är ishockey. Han är aktiv i Filipstads Hockeyförening där han är ordförande, spelare och tränare.

Vi ser fram emot att dra nytta av Henriks erfarenhet och engagemang i hans nya roll som platschef hos oss och vi säger helt enkelt:

Välkommen tillbaka, Henrik!