Service & Reservdelar

Service & Reservdelar

Vi förstår mer än väl vad ett oplanerat stopp i produktionen kan kosta. Därför garanterar vi alla våra kunder att vi snabbt kan vara på plats för service och support var än i Sverige du befinner dig. Vi har reservdelar till alla typer av maskiner i vårt lager för omgående leverans – även till maskiner vi inte har levererat själva.

Vi är alltid redo att hjälpa er, och kan utlova en mycket kort inställelsetid, vart än du har din verksamhet.

Service av blästermaskiner

Våra servicetekniker gör inget annat än att jobba med blästeranläggningar av olika slag. Det ger oss en unik kompetens, som vi utnyttjar för att förbättra din blästerprocess.

Vi arbetar med förebyggande underhåll, vilket låter oss garantera att din blästeranläggning är servad och inställd för att fungerar till 100 % till nästa planerade stopp.

Skulle olyckan ändå vara framme så säkerställer vår ansenliga styrka av egna servicetekniker en mycket kort inställelsetid.

Reservdelar till blästermaskiner

Vårt stora lager är fyllt med reservdelar av högsta kvalitet till alla typer av anläggningar, inte enbart till anläggningar som vi själva levererat.

Reservdelar kan vara på plats hos er samma dag, eller dagen efter.

Med en egen styrka av servicetekniker kan vi även lova att nödvändiga delar byts ut och att din anläggning är redo för produktion på kortast möjliga tid.

För mera information om service och reservdelar, kontakta:

Mika Ström, tel 070 204 74 38 (service)
Roland Hörnquist, tel 070 359 28 04 (reservdelar)