Vi söker en servicetekniker

I rollen som servicetekniker kommer du till stor del att arbeta med installation, service och reparationer av våra produkter hos kunder runt om i Sverige. Tjänsten innebär därmed en del resande och övernattningar och vi söker därför dig som både kan och trivs med att vara på resande fot.

Utbildning och introduktion gällande våra produkter kommer att ske löpande under uppstartsfasen. Oftast är du ute på uppdrag tillsammans med en eller flera rutinerade servicetekniker men på längre sikt kan det även hända att du genomför en del projekt på egen hand. Mellan serviceuppdragen är du delaktig i tillverkningen av våra produkter i vår anläggning i Filipstad. Vi erbjuder ett fritt och utvecklande jobb med ett stort eget ansvarstagande i ett erfaret team av servicetekniker.

Din profil
Vi ser gärna att du har yrkesmässig erfarenhet som liknar rollen som servicetekniker. Kunskap och erfarenhet av problemlösande arbete inom teknik och mekanik är meriterande. Du hanterar grundläggande ritningsläsning samt enklare maskinbearbetning och svetsning.

Du behärskar svenska i tal och skrift och har B-körkort.

Som person tror vi att du gynnas av att vara initiativtagande, händig och problemlösande. Om du dessutom har god samarbetsförmåga samt ett tekniskt intresse i kombination med en vilja att lära kommer du att trivas och utvecklas hos oss under lång tid framöver.

Anställning
Du blir anställd på heltid hos Bäckman Blästermaskiner AB. Tjänsten är en tillsvidareanställning och omfattas av kollektivavtal med IF-Metall.

Ansökan
Ansökan skickas till Robert Olsson VD, Bäckman Blästermaskiner AB, senast den 30 juni 2023.

 

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt  avseende våra rekryteringar.